Waarschuwing
Veiligheidswaarschuwing Vegan protein pudding Nougat Praliné van Harvest Moon (soja- en hazelnoot-allergie)
Melding van Udea
Wat moet je doen
Eet de pudding niet als u allergisch bent voor soja of hazelnoot.

Het bericht
Waarschuwing15-10-2025 Udea waarschuwt voor vegan protein pudding nougat praliné van het merk Harvest Moon. Op de verpakking zit geen Nederlands etiket. Hierdoor staat niet in het Nederlands vermeld dat er soja en hazelnoot in de pudding zit. Eet de pudding niet als u allergisch bent voor soja of hazelnoot. Zie de website van Udea. Om welk product gaat het? Product: vegan protein pudding nougat praliné Merk: Harvest Moon Artikelnummer: 6000783 Streepjescode: 42486091 Ten minste houdbaar tot (THT): 02-05-2026 Vergroot afbeelding Plastic schaaltje met pudding van het merk Harvest Moon Beeld: © Udea


